Кандидата на пост президент Володимира Зеленського розкритикував лідер популярної музичної групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук .

Співак звинуватив шоумен у нещирості. Раніше Вакарчук повідомляв, що теж готовий включитися у передвиборчу гонку, але згодом спростував таке рішення. То ж тепер він дає поради іншим кандидатам, як їм варто поводитися.

Зокрема, Вакарчук, у недалекому минулому екс-нардеп (2007-2008), який нещодавно оголосив про черговий похід у політику, зробив таку заяву в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній. Він розповів журналістці, що поки що мало може сказати про Зеленського як про політика.

"Коли ти говориш, що треба боротися з олігархами, але разом з цим сам пов'язаний з олігархом, то неважливо, яке твоє прізвище, неважливо, чий ти кандидат. Ти кажеш неправду", — сказав Вакарчук. Таким чином він натякнув на те, що шоумен активно працює на каналі, який належить Ігорю Коломойському.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, Вакарчук порадив Зеленському, як і іншим кандидатам у президенти, взяти участь у телевізійних дебатах, стверджуючи, що це вкрай важливо для виборців.

Нагадаємо, нещодавно у Львові з'явилися скандальні зображення на білбордах. На них розміщені гасла передвиборчої кампанії кандидата в президенти Володимира Зеленського, його самого та олігарха Ігоря Коломойського. Мер міста Андрій Садовий висловив свою думку щодо цього.

Як наголосив політик на своїй особистій сторінці у Facebook, такі провокативні та фейкові білборди неприпустимі.

Крім того, що Гриценко викликав Садового на бій: один на один або командами, як йому зручно.

"Я підтвердив готовність до публічних дебатів з ним один на один або командами, як йому зручно. З усіх питань державної політики. На його 24-му каналі або на будь-якому іншому", - заявив Гриценко.

Раніше " Знай.ua" писав, що Володимира Зеленського атакували у Львові перед благодійним концертом Кварталу 95.

Також "Знай.ua" писав про те, що Садовий анонсував об'єднання з Вакарчуком: не бачу ніяких проблем.