У Криму забили тривогу через моторошний інцидент – на сей раз місцевих жителів нажахав масовий мор качок біля озера Донузлав.

Відео оприлюднили в одному з кримських пабліків в мережі. Кримчани припускають, що загибель птахів трапилася через те, що в море злили небезпечні для життя відходи.

"Сьогодні був на Косі Беляус. І побачив таке видовище весь берег коси з боку озера Донузлав, від початку до входу в озеро усіяний мертвими качками. Вони валяються скрізь: на березі, у воді, на дорозі, яка веде на Піщаний кар'єр, що на вході в озеро. Що сталося, не зрозумію, тиждень тому я там був, такого не було", - повідомив автор відео, який побажав залишитися невідомим.

Загиблі птахи в Криму:

"Екологи сплять, всім пофіг", "щось вилили в річку 100%, просто так не дохнуть", "Крим просто тихо вмирає під звуки вибухають кар'єрів, будівництва супермостів і нескінченних військових навчань", - пишуть коментатори під відео.

Крим

Нагадаємо, окупований Крим опинився на межі катастрофи: навіть бетонні укріплення не рятують. В окупованому Криму лінія берега почала невблаганно сповзати до моря, не дивлячись на бетонні укріплення. Наразі вже відомо, що частини ґрунту масово сповзають у районі курортного селища Аршинцево, що під Керчю. Відзначається, що берег поступово сповзає до моря попри бетонні укріплення, які повинні були б його стримувати.

Як повідомляв Знай.uа, Путін добиває Крим пекельними тарифами: повітря поки безкоштовний.

Також Знай.uа писав, куди Путін спустив гроші Європи, і як провалився план Заходу. Росія багато років була третім торговельним партнером з ЄС.

Політолог Володимир Цибулько розповів про торгівлю Росії з Європою, зміни функції Мінських угод, і розчарування Європи в Росії. Слід розуміти, що Росія багато років була третім торговельним партнером з ЄС. Для Європейського Союзу в свій час була вкорінена ідеологія "торгівля замість війни".