Російська Федерація відповідатиме за окупацію Криму та отруєння Скрипалів на території Великобританії.

Крім того, міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон впевнений, що Росія хоче загарбати країни колишнього Радянського Союзу, зокрема Україну. Посадовець виступив виступив з промовою про підвищення боєздатності британської армії після виходу зі складу Євросоюзу, йдеться на сайті відомства Великобританії.

Міністр оборони Великої Британії Гевін Вільямсон

У свою чергу, Вільямсон закликав НАТО протистояти новим російським ракетним системам.

"За останні п'ять років НАТО пройшло довгий шлях. Альянс став набагато сильнішим і готовий захищатися від російських ворожих атак. Сьогодні Росія відроджується і відновлює свій військовий арсенал, а також прагне повернути в свою орбіту незалежні країни колишнього Радянського Союзу, такі як Грузія і Україна", – заявив міністр оборони Великобританії.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами посадовця, його країна готова підтримати країни, що не входять до НАТО – Україну та Балкани – але які стикаються з повсякденною боротьбою з спробами Росії підірвати їхній суверенітет.

Нагадаємо, окуповані російським президентом Володимиром Путіним українські території залишаються зоною потенційної небезпеки. Адже очільник Кремля може в будь-який момент вдарити з цих територій по Україні.

Думки щодо майбутніх виборів та російської агресії інтерв’ю "Народній правді" висловив американський експерт з питань України, професор політології в університеті Рутгерса в Ньюарку, Нью-Джерсі, історик Олександр Мотиль.

Він також прокоментував небезпеки, які криються за парламентськими та президентськими виборами.

Крім того, близько 370 кримінальних справ відкрито проти українців в Угорщині - усі вони пов'язані з незаконним отриманням громадянства.

Як повідомляв "Знай.ua", прем’єр-міністр Японії Сіндзо Абе озвучив Путіну умови, за якими можливе підписання мирного договору між державами.

Також "Знай.ua" писав, що російський музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що в його країні не може бути такого шоу, як "Квартал 95".