Журналіст Олександр Дубинський назвав осіб, котрі на його думку причетні до провокацій проти кандидата від "Слуги народу" Володимира Зеленського. Він натякає на відомого у певних колах нардепа, котрий отримав прізвисько "Пупс" – Ігор Кривецький.

Саме він, як зазначив журналіст на сторінці Dubinsky.pro у Facebook, міг спрямувати своїх людей проти коміка. Більш того, за ним помітив суттєві фінансові махінації:

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

"…за скільки Порошенко замовив Зеленського? Через тиждень після того, як "активісти" кримінального авторитета Ігоря Кривецького "Пупса" атакували у Львові Зеленського, НАБУ закрило справу про крадіжку 60 млн доларів з Національної аграрної зернової корпорації. Ця крадіжка була здійснена під наглядом людей "Пупса" - міністра аграрної промисловості Швайки і Мирного. Підслідні компенсували бюджету 1/1000 від того, що вкрали - 60 тисяч доларів. Збіг ", - коментує Дубинський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ігор Кривецький - бізнесмен, український політик, меценат. Народний депутат України 7-го скликання. Член ВО "Свобода" з 2004 року. В багатьох ЗМІ зазначають, що злочинному світі відомий як кримінальний авторитет під кличкою "Пупс".

Ігор Кривецький
Ігор Кривецький

Кривецький керує власним приватним підприємством, працює на ринку готельного ("Edem Resort",с. Стрілки, Перемишлянський район), ресторанного (ТОВ "Фієста-Фантастика") та аграрного бізнесу. Має активи в с/г, житловому будівництві та енергетиці.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Як відомо, нещодавно Дубинський оприлюднив інформацію, що на кандидата у президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського готується спланована "атака". Її узгоджують таємно і хочуть залучити чимало людей.

За його словами, все відбувається у Львові, де "провокатори", котрі назвалися раніше "ветеранами АТО" розповідають ЗМІ, чому президентом "не можна вибирати клоуна". Дубинський на доказ своїх слів додав фото переписки нібито між депутатом БПП Антонищаком (партнером Кривецького) і прес-секретарем Порошенка Цеголко.

Дивіться: Дубинський про атаку на Зеленського

Нагадаємо, на кандидата у президенти від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського готується спланована "атака".

Як повідомляв "Знай.ua", фанат Зеленського пояснив, чому не голосує за Порошенка. Також "Знай.ua" писав, Порошенко подасть заяву на вступ до ЄС.