25 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у президенти Юлію Володимирівну Тимошенко, а 6 лютого – її однофамільця – Юрія Володимировича Тимошенка.

Лідер партії "Батьківщина" почала нервувати, адже виборці можуть переплутати її з іншим кандидатом у президенти, і віддати свій голос не за неї.

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко звернулась до Петра Порошенка через те, що нібито він і його штаб зі своєї ініціативи зареєстрували кандидата-однофамільця Юрія Володимировича Тимошенка.

На одному з телеканалів жінка заявила, що це була спланована акція, мета якої - відібрати у неї голоси. Також Юлія Тимошенко сказала, що це дуже принизливий і шахрайський спосіб.

Політик сказала про те, що їй відомо, звідки гроші у цього кандидата в президенти, і назвала це "брудними маніпуляціями".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кандидат на пост Президента Юлія Тимошенко у суботу, 9 лютого, провела в столиці масштабну зустріч із киянами. У мітингу на Контрактовій площі взяли участь понад 10 тисяч людей.

Лідер «Батьківщини» назвала 2019-й рік визначальним та закликала українців до єдності заради майбутнього.

«Сьогодні країна в такому стані, що питання стоїть дуже чітко: або ми докорінно змінюємо всі умови нашого життя, всю систему влади, яка прогнила до крайньої межі, або ми наводимо лад у своїй державі, рятуємо країну від війни та бідності, або буде поставлено під дуже велику загрозу існування української нації», – звернулася Юлія Тимошенко до людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гіпнотерапевт розкрила всі таємниці Юлії Тимошенко: ось за кого ви збираєтеся голосувати. За словами енергонумеролога, будь-яка матриця, в тому числі і Юлії Тимошенко, говорить не про вчинки і дії людини, а про внутрішній світ, якості особистості. А який вибір буде для себе робити людина по життю, залежить цілком від неї.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленського звинуватили у нечесній грі: підкуп виборців, але не за гречку. Студія "Квартал 95" зараз гастролює містами України з благодійними концертами. Так, актори студії дали концерт в Ужгороді. Однак за 3 години до виступу на сайті з'явилися місця виключно за попередніми запрошеннями.