Про те, що у Зеленського високі шанси на перемогу, написало інтернет видання The Independent.

За всю історію України жодного разу не було настільки непередбачуваної президентської кампанії, адже як би не було дивно з того, що в кандидати у президенти подався комік, він заручився чи не найбільшою підтримкою серед населення.

Його головні переваги, як зазначають в The Independent, - це впізнаваність та залучення до виборчого процесу найнезадоволеніших виборців. Усе це стало можливим завдяки популярності "Студії Квартал-95", а також головній ролі в телесеріалі "Слуга народу".

Відсутність політичного досвіду у Зеленського не заважає йому проявляти політичну інтуїцію та акцентувати свою увагу на позитивних змінах, що істотно контрастує з агресивною патріотичною кампанією Порошенка, а такоє агресивною популістською позицією Тимошенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зеленський заявив, що у разі перемоги, він внесе у парламент законопроект про імпічмент та зняття депутатської недоторканності.

На руку Зеленському може зіграти також те, що більшість українців втомилися від старої влади. Питання може викликати тільки те, що більшість людей, які підтримують коміка – це молодь та протестні виборці. Експерти та політологи оцінюють його шанси на виграш у 25%.

Нагадаємо, Гриценко прокоментував звинувачення на його адресу. Звинувачення Анатолія Гриценка у розпродажі армії не мають під собою підґрунтя, бо жодної кримінальної справи щодо політика не відкрито.

Як повідомляв "Знай.ua", серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою "Слуга народу 3"хотіли не пропустити на екрани. Продовження історії про простого вчителя з народу Голобородька, котрий випадково став президентом, стала невигідною – в ній вбачали прихований вплив Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав про повні рейтинги кандидатів у президенти України. Нещодавно центр "Соціальний моніторинг" провів опитування спільно з "Українським інститутом соціальних досліджень ім. О.Яременка", компанією "Інфо Сапієнс" та Соціологічною групою "Рейтинг" стосовно інтересів виборців.