Лідер "Радикальної партії" та кандидат у президенти України Олег Ляшко ніколи не мав власного бізнесу, однак володіє статками, які важко переоцінити.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це повідомляють журналісти у рамках розслідування програми "Гроші" та публікують фото шикарної нерухомості одіозного радикала.

Нерухомість Ляшка

У декларації за 2017 рік вказано, що Ляшко є власником будинку площею 550 квадратних метрів, і земельної ділянки, загальною площею понад 0,6 гектара. Політик придбав цю нерухомість у селищі Козині Київської області за 15 мільйонів гривень. Там же він орендував частину житлового будинку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Маєток схований за височезним парканом, висотою щонайменше два метри та суворо охороняється, розповідають журналісти.

Також у Ляшка є окремий будинок, де він приймає журналістів. Однак цей об'єкт ще досі не вказаний у декларації. Як виявилося, маєток записаний на молодшу сестру дружини Ляшка – Лоліту Федотову.

Окрім того, у власності Ляшка є шість земельних ділянок у Княжичах, що на Київщині, а також квартира площею майже 100 квадратних метрів у Києві.

Власність дружини Ляшка

Журналісти встановили, що дружина головного радикала володіє земельною ділянкою на 605 квадратних метрів у Києві, а також дачним будинком на 296 квадратних метрів.

Мільйони матері Ляшка

Журналісти виявили, що жінка зі скромною пенсією спромоглась у 2008 році купити 13 земельних ділянок під Києвом, три квартири в серці столиці і трикімнатну квартиру подалі від центру.

Олег Ляшко з дружиною і дочкою
Олег Ляшко з дружиною і дочкою

У цьому ж році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації два гектари землі, які були розбиті на дрібні ділянки і продані під забудову. А у Броварському районі Києва вона є власницею ще шістьох земельних ділянок.

У 2012 році мати Ляшка придбала три елітних квартири, площею 100 квадратних метрів кожна, у столичній новобудові.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Ще 2,4 мільйона гривень Любов Ляшко витратила у 2017 році на купівлю квартири, площею 77 квадратних метрів, і 14-метрове місце для машини.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я відреагували на відео народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка, на якому йому роблять щеплення проти кору і де він стверджує, що вакцин немає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, одіозний лідер Радикальної партії Олег Ляшко звинуватив власника "Першої приватної броварні" Андрія Мацолу в стеженні.

Також Знай.ua писав про те, що кожен кандидат в президенти зобов'язаний надати НАЗК свою електронну декларацію.