Народний депутат України Сергій Шахов (політична партія "Наш край") прокоментував скандал з дискредитацією Володимира Зеленського

Як відомо, журналіст Олександрович Дубинський опублікував листування нардепів нардепа БПП Олександра Черненка з людиною, яка представлялася помічником президента України.

Вони обговорювали залучення до дискредитації Зеленського програми "Схеми" Радіо.Свобода. І дії щодо заборони показу серіалу студії Квартал-95 за допомогою ЦВК і Нацради по телебаченню.

"Ми бачили, що ЦВК приймалося цілий рік. Народ голодує, потребує, зарплату шахтарям не виплачують, піднімають тарифи, вбиваючи таким чином населення. І цілий рік спілкування було тільки через ЦВК, 14 осіб, які будуть вирішувати долю нашої держави. Саме ЦВК буде вирішувати долю нашої держави. Тому і такі моменти, як те, про що ми зараз говоримо, вирішуються в парламенті", зазначив Шахов в ефірі каналу НАШ.

Шахов підтвердив, що домовленості, які опублікував Дубинський цілком можуть бути реальними.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В очах нардепів — тільки політика. Сьогодні трибуну використовують, як майданчик для виборів. Сьогодні ніхто не думає про розвиток нашої держави, а тільки про кулуарні чвари", — додав він.

Дивіться: Шахов, година запитань до уряду

Напомним, Зеленський опублікував важливі дані.

Як повідомляв "Знай.uа", олігарх Косюк отримав найвищі дотації з бюджету.

ТакожЗнай.uа" писав, українцям назвали найбагатшого кандадата в президенти.