Кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає спроби заборони проекту "Слуга народу 3" політичними боями без правил.

Відомий комік і художній керівник студії "Квартал 95", а нині кандидат в президенти України Володимир Зеленський побачив у ситуації, яка виникла навколо серіалу "Слуга народу-3" страх і паніку старих політиків. Шоумен назвав хвилю боротьби з популярним українським серіалом політичними боями без правил.

Про це йдеться в прес-релізі студії "Квартал 95"

"Ситуація доведена до абсурду. З відкритих джерел в засобах масової інформації стало відомо, що у "високих кабінетах" Адміністрації президента та інших державних установах обговорюють варіанти заборони проекту "Слуга народу-3", виробництво якого ще не завершено і який, відповідно, ще ніхто не бачив ", - зазначив виконавець головної ролі в серіалі Володимир Зеленський.

За словами шоумена, скандал, піднятий у засобах масової інформації, спрацював на нього. Зеленський назвав весь цей счинений галас навколо серіалу потужним промоушеном, адже тепер мільйони глядачів будуть слідкувати за тим, чи заборонять фільм, вважає комік.

"Тобто команда проекту працює, ми ще знімаємо і монтуємо, а люди ламають мізки на тему, як не допустити серіал до глядача. На такий потужний промоушн нашого серіалу ми не очікували - тепер мільйони глядачів затамували подих: заборонять" Слугу народу-3 " чи ні ", - заявив Зеленський.

Не забув Зеленський нагадати старим політикам і за підкуп виборців, зокрема, гречкою – спосіб, який використовували в минулих виборах, і яким не гребують і сьогодні.

"Старі політики чомусь вважають, що якщо і гречка, і гумор починаються на одну і ту ж букву, то обидва явища мають єдину природу і однаково служать виборчим маніпуляціям. Але насправді різниця колосальна. Гречка підкуповує шлунок, а гумор змушує працювати мізки. Кожна людина сама вибирає, що їй дивитися і які висновки робити. Це художній твір, продовження популярного серіалу, широко відомого в Україні і світі, результат творчої роботи нашої команди - і моєї зокрема. Творча діяльність не заборонена законодавством України навіть держслужбовцям, яким я наразі не є ", - додав актор.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На закінчення, Зеленський заявив, що вважає всі ці дії щодо нього: переслідування в Одесі на 12 автомобілях з тонованим склом, пікет у Львові, зрив концерту "Вечірній Квартал" у Вінниці і спробу заборонити серіал "Слуга народу 3", - проявом системного тиску з боку влади.

У спробі заборонити серіал "Слуга народу 3" Зеленський і його команда вбачають грубе порушення всіх демократичних норм.

вважаю, що передвиборчі перегони повинні бути, як чесний спорт, де всі гравці в рівних умовах, а перемагає той, кого обирає народ. Але зараз спостерігаємо "бої без правил", - підсумував Володимир Зеленський.

Дивыться: Зеленський прокоментував претензії до серіалу "Слуга народу"

Зеленський прокоментував ймовірну заборону серіалу "Слуга народу 3"

Стало відомо, що люди з орбіти президента Порошенка намагаються заборонити третю частину серіалу із Володимиром Зеленським в ролі президента Голобородька. В Мережу виклали листування депутата із БПП Олександра Черненка із чиновником з адміністрації президента, де вони жваво обговорюють методи як цього досягти. Подробиці скандалу: https://tsn.ua/politika/peredviborchiy-skandal-na-bankoviy-namagayutsya-zaboroniti-pokaz-serialu-sluga-narodu-3-do-specoperaciyi-zaluchili-kvu-1296966.html

Geplaatst door ТСН op Woensdag 13 februari 2019

Нагадаємо, Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".

Як повідомляв портал Знай.ua, КВУ вимагає, щоб Зеленський оплатив трансляцію серіалу "Слуга народу-3", як політичну агітацію.

Також Знай.ua писав, громадська мережа "Опора", заявила, що виступ кандидата у президенти Володимира Зеленського в благодійному концерті в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".