Нещодавно відбулось засідання комітету з питань спрощення процедур торгівлі Всесвітньої торгової організації, на якому Україна заявила про те, що Росія не виконує санкції щодо сободи транзиту.

"Зокрема, представники української делегації звернули увагу членів комітету про введення РФ заборони на ввезення на їх територію окремих товарів, що переміщуються транзитом через територію України з третіх країн, які є членами ВТО", - таке повідомлення розмістило у себе на сайті Міністерство економічного розвитку та торгівлі, спираючись на засідання комітету, яке відбулося 12-13 лютого 2019 року в Женеві, передає Інтерфакс-Україна.

Нещодавно Росія опублікувала постанову уряду, в якій ішлося про заборону ввозити на таможенну територію Росії товарів з затвердженого списку, які було переміщено через територію України.

Нагадаємо, Путін збирається розсварити українців перед виборами: розкрито підлий план Кремля. Москва не відчепиться від України. Особливо ласим шматочком для агресора наша країна стає в "ослаблений", нестабільний період виборів і зміни влади. За словами представника Українського конгресового комітету Америки Андрія Добрянського, Путін не зупиниться ні перед чим. Заради того, щоб роз'єднати і посварити украинскфий народ, з Москви буде надходити фейковая інформація під вибором "боротьби з корупцією", пише Канал 24.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін атакує Україну з повітря, комплекси вже на кордоні: тривожна заява. Начальник кримських та донецьких головорізів Володимир Путін для повномасштабного вторгнення в Україну використовуватиме авіацію і ракети.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай.uа писав, куди Путін спустив гроші Європи, і як провалився план Заходу. Першим сигналом була заява Анатолія Чубайса, що Росія будує енергетичну імперію. Але частина країн Європейського Союзу ставала загрозою у випадках ринкового обвалу постачань з боку Росії. Тим більше раптом виявилося, що Росія політизує ці ринки. Під час того, як українська делегація полетіла підписувати різні угоди, Європа пильно спостерігала за настанням 2008 року. Саме тоді Віктор Ющенко на телефоні домовлявся з Путіним про постачання газу.