На даний момент українське суспільство дуже розчарувалася в діючих политиках і орієнтується виключно на людей, який поки що ніяк не асоціюються з владою. Про це заявив політичний аналітик і голова Спілки молодих сил Віталій Романченко.

Він переконаний, що Порошенко і Тимошенко зроблять усе можливе, щоб Зеленський не вийшов у другий тур президентських виборів.

"Порошенко точно не вигідно, щоб Зеленський спарингував з ним у другому турі. Тимошенко - так, Зеленський - ні. Порахувати-то голоси можна по-різному, а у Зеленського немає в принципі структури та досвіду політичної боротьби за захист своїх голосів на виборчих комісіях. Це дуже велика організаційна робота. І сьогодні вона вимагає дуже серйозної підготовки. Спонтанної вона не може бути, за місяць цю систему не збудувати", - зазначає експерт.

Аналітик вважає, що високий рейтинг Зеленського можна пояснити кількома причинами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"По-перше, наше суспільство глибоко розчароване в діючих політиках і в їх здатності якось покращити ситуацію, тому люди орієнтуються на тих, хто не пов'язаний з політикою. Тобто, достатньо згадати і про високий рейтинг того ж Вакарчука і багатьох інших популярних діячів, які не асоціюються з владою", - пояснює він.

"По-друге, не варто забувати, що на позитивний політичний образ Зеленського багато в чому вплинула роль у фільмі «Слуга народу». І суспільство думає, що той президент, якого зіграв Зеленський, таким і буде в житті. Хоча ми знаємо, що на знімальному майданчику і в житті ситуації дуже сильно відрізняються. Тобто суспільство побачило в ньому якусь надію. Ну, у нас люди люблять вірити в казки, тому, як не дивно, але багато за нього готові проголосувати", - додає Романченко.

Нагадаємо, Зеленський поставив "старих політиків" на місце. Зеленський побачив у скандалі навколо "Слуги народу" страх і паніку старих політиків.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" показав найкращі моменти з Зеленським у "Слуги народу-3". Команда Студії "Квартал 95" оприлюднила ролик, де зібрані найкращі моменти зі зйомок третьої частини популярного комедійного серіалу "Слуга народу".

Знай. ua писав, що Зеленський готує сувеніри українцям. Слуга народу вже давно думав про цю ідею і вирішив втілити.