Петро Порошенко вже витратив на передвиборчу кампанію близько 70 мільйонів гривень.

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборну кампанію близько 70 мільйонів гривень.

Про це розповіли на презентації виборчого штабу Порошенка, передає "ХВИЛЯ".

На прес-конференції учасники виборчого штабу заявили, що будуть витрачати стільки, скільки потрібно, проте всі засоби беруть з виборчого фонду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми підрахували, що вже витратили близько 70 мільйонів гривень. Однак ці витрати ще не остаточні, адже кампанія триває. Наголошуємо, що будь-які видатки та фінансування покладено на виборчий фонд". розповіли вони

Крім того, в штабі запевняють, що білборди з Порошенком, які з'являлися до початку передвиборчої кампанії, він оплачував з власної кишені.

Нагадаємо, що згідно з даними, які нещодавно оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології, до другого туру на президентських виборах вийдуть Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. І якщо чинний президент таки вийде в другий тур, то він програє Зеленському і Тимошенко - про це свідчать результати соцопитування.

Згідно з даними соціального опитування, єдиний кандидат, якому вдасться обійти Петра Порошенка - це Юрій Бойко, але він майже не має шансів потрапити у другий тур президентських перегонів.

Чинний президент Петро Порошенко поступається Юлії Тимошенко в 1,5 рази, а Володимиру Зеленському - в 2 рази.

Соціологічне опитування проводилося за замовленням, було опитано 2007 людей, які проживають на території України у 134 населених пунктах. На окупованих територіях опитування не проводилося. Статистична похибка становить 3,3%.

Раніше портал писав, що Зеленський поставив "старих політиків" на місце: гречка і гумор – різні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, громадська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського у благодійному концерті в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".