Український президент Петро Порошенко поговорив з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом про шанси України отримати План дій щодо членства в Альянсі (ПДЧ).

Цю інформацію Порошенко повідомив журналістам в рамках Мюнхенської конференції з безпеки.

Петро Порошенко

"Сьогоднішня зустріч з генсекретарем НАТО була першою після прийняття Верховною Радою пропозицій президента щодо змін до Конституції про закріплення курсу в НАТО і ЄС". Петро Порошенко

Український президент зазначив, що "в цих нових реаліях" сторони обговорили напрямки співробітництва між Україною і НАТО в найближчі роки.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Йенс Столтенберг

"Мова йде про амбіції щодо ПДЧ, про щорічні національні програми, на двосторонньому рівні – розвиток співробітництва з підвищення безпеки на всіх напрямках, починаючи від кібербезпеки і закінчуючи збільшенням потужності оборонної зброї України". Петро Порошенко

Нагадаємо, що Петро Порошенко вже витратив на передвиборчу кампанію близько 70 мільйонів гривень.

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка повідомили, що вже витратили на передвиборну кампанію близько 70 мільйонів гривень.

На прес-конференції учасники виборчого штабу заявили, що будуть витрачати стільки, скільки потрібно, проте всі засоби беруть з виборчого фонду.

"Ми підрахували, що вже витратили близько 70 мільйонів гривень. Однак ці витрати ще не остаточні, адже кампанія триває. Наголошуємо, що будь-які видатки та фінансування покладено на виборчий фонд".

Крім того, в штабі запевняють, що білборди з Порошенком, які з'являлися до початку передвиборчої кампанії, він оплачував з власної кишені.

Раніше портал писав, що Зеленський поставив "старих політиків" на місце: гречка і гумор – різні речі.

Як повідомляв портал Знай.uа, громадська мережа "Опора" заявила, що виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського у благодійному концерті в Ужгороді "можна розцінювати як підкуп виборців".