Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зняв відео-звернення до українців. У ньому він розповів про свою дружбу з колегою та кандидатом у президенти України Володмиром Зеленським. Також Кошовий закликав усіх, хто особисто знайомий із Зеленським розповісти, яким вони його знають.

Відповідне відео з'явилося на сторінках "ЗЕ! Команди" у соціальних мережах у суботу, 16 лютого.

"В моменти, коли навколо так багато брехні і бруду — підтримка потрібна, як ніколи. Якщо ви знаєте Володимира особисто — розкажіть, яка він людина. Без агітації. Лише правда, лише факти", - йдеться в підписі до ролику.

На відео Євген розпочав говорити у сценічному образі "Жеки", який він використовує для такого проекту як "Чисто News". Однак Кошовий після кількох фраз підкреслив, що зараз хоче говорити від себе особисто, а не як сценічний образ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Є одна важлива тема, тому хочеться сказати не як, Жека, а як Євген Кошовий. У мене є один дуже хороший друг, на якого останнім часом ллється дуже багато бруду. Ви всі його чудово знаєте. Його звати Володимир Зеленський", - розпочав актор.

Євген Кошовий розповів історію знайомства із Володимиром Зеленським. Зокрема, йшлося про те, що вони грали в командах, які були суперниками. Пізніше Зеленський допоміг Євгену і відтоді вони працюють разом.

"Я хочу попросити усіх, хто особисто знає Володимира, запишіть подібне відео і розкажіть, яка він людина. Я не прошу вас агітувати й говорити, за кого потрібно голосувати. Просто скажіть правду і все", - резумував Кошовий.

Таку своєрідну естафету актор студії "Квартал 95" передав Олексію Потапенко (Потап), Артему Гагаріну, Станіславу Баклану та Степану Казаніну.

Після того, як артист Володимир Зеленський заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. У мережі почали з'являтися різноманітні факти, розлідування про діяльність Зеленського, які його компрометують. Володимир та його команда у своє чергу спростовують це. Раніше вони навіть влаштували конкурс "Зе фейк" на найкращий фейк про "смішного кандидата".

Нагадаємо, що Зеленський або Голобородько: кого українці бачать своїм президентом.

Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал 95" показав найкращі моменти з Зеленським у "Слуги народу-3".

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".