Європейський Союз нарешті затвердив персональні санкції по Азову, які торкнуться вісьмох росіян. У Росії ж вважають, що введення нових санкцій через ситуацію в Керченській протоці - необґрунтоване.

Таку заяву зробила в п'ятницю, 15 лютого в ефірі телеканалу Росія-1 офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Марія Захарова

"Це речі з одного боку системні з точки зору курсу на стримування Росії, з іншого боку - абсолютно не мають під собою підстави. Тому що придумуються приводи з нічого". Марія Захарова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно відбулося засідання комітету з питань спрощення процедур торгівлі Всесвітньої торгової організації, на якому Україна заявила про те, що Росія не виконує санкції щодо свободи транзиту.

"Зокрема, представники української делегації звернули увагу членів комітету про введення РФ заборони на ввезення на їх територію окремих товарів, що переміщуються транзитом через територію України з третіх країн, які є членами СОТ", - таке повідомлення розмістило у себе на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, спираючись на засідання комітету, яке відбулося 12-13 лютого 2019 року в Женеві, передає Інтерфакс-Україна.

Нещодавно Росія опублікувала постанову уряду, в якій йшлося про заборону ввозити на таможенну територію Росії товари із затвердженого списку, які були переміщені через територію України.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Путін атакує Україну з повітря, комплекси вже на кордоні: тривожна заява. Начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін для повномасштабного вторгнення в Україну буде використовувати авіацію і ракети.