Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський за рекордно короткий термін став лідером електоральних симпатій. Майбутнє президентство коміка не коментував тільки ледачий. Политолги пояснили, у чому феномен лідера "95 кварталу" і народної любові до нього.

Про це в прямому ефірі 24 каналу розповів політичний експерт Олександр Солонтай.

За результатами останнього соціологічного опитування, у першій трійці виявився Володимир Зеленський з результатом 26,9%, друге місце зайняв Петро Порошенко, у якого 17,7%, і відразу за ними з результатом 15,8% розмістилася Юлія Тимошенко. Багато людей дійсно планують віддати свій голос шоумену, адже він асоціюється з людиною, який би пішов проти системи.

Він повідомив, що Зеленський особливо популярний серед молоді, а велика частина планує віддати за нього свій голос. Проте може статися і так, що молодь в останній момент передумає і просто не прийде на виборчі дільниці.

Зеленський дійсно має більшу підтримку, перш за все тому, що люди таким чином показують протест проти чинної політичної системи. Люди руками Зеленського протестують проти всієї української влади,
– сказав Солонтай.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Щодо скандалу з возможным забороною виходу в ефір фільму "Слуга народу 3" експерт зазначив, що на його думку, стрічка є частиною політичної реклами та повинна бути промаркована відповідно.

Зокрема, на основі міфічного образу Голобородько сформувався образ Володимира Зеленського. Насправді в житті шоумен не такий, як у фільмі. Проте в політичній рекламі кожен політик не показує себе справжнього, а відіграє певну політичну роль,– пояснив Олександр.

Також він додав, що Зеленському, як акторові, вдається грати на почуттях людей, які хочуть побачити такого президента країни, яким є Зеленський в серіалі "Слуга народу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що артисти студії "Квартал 95" у день Валентина - свята всіх закоханих, опублікували спільне фото зі своїми дружинами. У фотосесії взяли участь Валерій Жидков, Володимир Зеленський, Степан Казанін та Євген Кошовий.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поставив "старих політиків" на місце

Знай.uа писав:Зеленський прокоментував скандальну листування нардепа від БПП Олександра Черненка, в якій обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".