Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України. За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мала політичного досвіду, пише Liga.net.

Кличко вважає, що Зе!Президент – це те ж саме, що пасажир, який сів за штурвал літака. Заява прозвучала під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки.

Він зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат у президенти пише свою політичну програму методом всенародної участі.

Я хотів би прокоментувати кандидатів у президенти без політичного досвіду. "Досить креативно сказати давайте писати програму разом з народом. Але це мені нагадує пасажира, який потрапив в кабіну пілота і просить пасажирів ради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - сказав мер Києва.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку Кличка, це дуже небезпечна ситуація для країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гордон оцінив шанси Зеленського на перемогу: земля пухом Януковичу.

Український журналіст Дмитро Гордон в передачі "вДудь" з Юрієм Дудем оцінив шанси на перемогу у виборах президента кандидата від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського.

"Україна - не Росія. У Росії це неможливо, в Україні можливо все. У нас президентом був тричі судимий, зек, що двічі сидів. Мова про Віктора Федоровича Януковича, світла йому пам'ять", - зазначив Гордон.

Журналіст додав, що завжди питав у силовиків і співробітників Міністерства внутрішніх справ, яким чином після виховання мами і тата вони могли сидіти в своїх "царських керівних кабінетах" під портретом тричі судимого зека.

Нагадаємо, Надзвичайний і Повноважний Посол, експерт з міжнародного права, доктор юридичних наук, професор Володимир Василенко виступив за будівництво "стіни" на кордоні з Білоруссю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандал із Зеленським та "Слугою народу" прокоментували в ЦВК. Також "Знай.ua"писав, що у мережу потрапив аудіофайл розмови між двома чоловіками, голоси яких ймовірно можуть мати схожість із голосами керівника Національної комісії з цінних паперів Тимура Хромаєва та президента України Петра Порошенка.