Останні дослідження показали, що Володимир Зеленський значно відірвався від інших конкурентів. З цієї причини багатьох цікавить, чим же викликана така популярність кандидата в українські президенти.

Перше. Зеленський увійшов в кампанію, не допустивши при цьому серйозних помилок. Незважаючи на те, що його досі не вважають повноцінним політиком, йому все так само немає альтернативи, адже Святослав Вакарчук відмовився від виборів, а ніхто з серйозних гравців поняття не має, як спілкуватися з цією частиною електорату.

Друге. Багато українці повірили в те, що на цих виборах існує реальна можливість залишити Юлію Тимошенко та Петра Порошенка в минулому. Це дійсно додає ентузіазму, мобілізує і реально може довести аполітичних громадян до виборчих дільниць.

Третє. Зеленському перейдуть голоси виборців східної частини України, яких втомили нескінченні конфлікти останків колишньої Партії регіонів. Вони розглядають кандидата, як найбільш близького до себе з усіх інших політиків.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Четверте. Зеленський заволодів частиною електорату Юлії Тимошенко. Це стосується тих громадян, які були готові проголосувати за неї як за єдину реальну альтернативу чинного українського гаранта. Але на даний момент вона вже не єдина альтернатива. До того ж, як виявилося, вона більше ні на що не годиться.

П'яте. До Зеленського масово потягнулися єврооптимісти з хорошими обличчями. Офісні працівники довго вагався, підтримати їм Анатолія Гриценка або Святослава Вакарчука. Перший здувся, а другий і на вибори не пішов. Петро Порошенко загруз в своєму ж негативі і як варіант в даний час абсолютно не розглядається -за нього чесній людині проголосувати якось соромно. З цих причин населення столичних офісів також віддають перевагу Зеленському.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Петро Порошенко на Мюнхенській конференції з безпеки заявив, що за підсумками голосування на виборах будуть "чудові результати".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Павло Клімкін розповів про те, що стосовно Росії за агресію в районі Керченської протоки введуть персональні санкції.

Також "Знай.uа" писав, що глава МЗС Канади анонсувала виділення Україні 25 мільйонів доларів для проведення прозорих виборів.