Нещодавно адміністрація Twitter видалила публікацію американського президента, бо вона порушувала авторські права. Про це заявили американські ЗМІ.

Сатиричне відео з Дональдом Трампом виклав у Twitter користувач соціальної мережі з нікнеймом Carpe Donktum. Він розмістив його на своїй сторінці. А Дональд Трамп ретвітнув і додав це у свій мікроблог. У відеоролику була нарізка виступів американського президента з реакціями відомих політиків США, які виступали проти тезисів, які транслював президент.

Справа в тому, що в відео використали композицію гурту R.E.M., через яку адміністрація Twitter видалила публікацію.

На американського президента поскаржився юрист компанії Universal Music, яка володіє правами на цю композицію. Проте це не зупинило президента. За кілька годин Дональд Трамп знову додав це відео до свого мікроблогу, проте вже з іншою композицією.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що президент США Дональд Трамп заявив, що його номінували на Нобелівську премію миру. Про це повідомляє Associated Press.

Зокрема, Трамп відзначив, що отримав відповідне послання від прем'єр-міністра Японії Сіндзе Абе за свій внесок у врегулювання ситуації на Корейському півострові.

"Абе подарував мені примірник листа, яке він направив людям, яким вручають, то, що називають Нобелівською премією", - заявив американський глава держави.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп закликав НАТО продовжити збільшення витрат на оборону і підтвердив свою відданість Альянсу. Про це стало ясно з заяви виконуючого обов'язки міністра оборони США Патріка Шенахэна за підсумками дводенної зустрічі міністрів оборони країн-членів у Брюсселі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", американський президент Дональд Трамп введе в країні надзвичайний стан. За словами спікера Палати представників Ненсі Пелосі, оголошення надзвичайного стану - це один з правових варіантів виходу із ситуації.

Також "Знай.uа" писав про те, що у президента знайшли сестру-"близнючку": живе у забутті без засобів зв'язку.