Жителі окупованих територій спостерігають за ходом передвиборчої гонки та роблять прогнози щодо того, хто ж стане президентом в Україні?

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі розповів Андрій Діхтяренко - журналіст, головний редактор "Реальної газети" та луганчанин.

Він зазначив, що мало того, що вони уважно стежать за ходом виборчої кампанії, вони багато пишуть проти Петра Порошенка у ЗМІ та соціальних мережах.

"Транслюються меседжі російської пропаганди, що до кінця виборів не можна ніяких переговорів з Україною вести, але мало надії, що якщо піде Порошенко, зміниться курс України, адже рейтинги постмайданних політиків високі. І навіть Зеленський особливо про Донбас не говорить", - пише у себе на сторінці Андрій Діхтяренко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жителі ЛНР та ДНР не будуть брати участь у виборах президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року, тож вони вирішили хоча б обговорити кандидатів.

Про деяких кандидатів взагалі мало говорять, наприклад, про таких як Зеленський. У ОРДЛО більше обговорюють Порошенка та Тимошенка. Згадують Медведчука та Бойка, але навіть жителі окупованих територій не дають їм шансу на перемогу.

Раніше ми писали про те, що міністр закордонних справ Павло Клімкін переконаний, що у разі перемоги будь-якого з кандидатів на президентських виборах Україна не перейде до проросійської політики. Політик переконаний, що новому лідерові держави доведеться рахуватися з думкою українців.

Нагадаємо, російська співачка Валерія, яка підтримує політичний курс президента РФ Володимира Путіна, війну на Донбасі і анексію Криму, поскаржилася на економічні проблеми в шоу-бізнесі.

Як повідомляв "Знай.ua", Кличко охарактеризував Зеленського чотирма словами і розкритикував Зеленського як потенційного президента України.

Також "Знай.uа" писав, що останні дослідження показали, що Володимир Зеленський значно відірвався від інших конкурентів. З цієї причини багатьох цікавить, чим же викликана така популярність кандидата в українські президенти.