Останнє соцопитування продемонструвало, що Володимир Зеленський істотно відірвався від інших конкурентів - кандидатів у президенти України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Експерт назвав причини популярності відомого коміка та новоспеченого політика.

Перше. Зеленський увійшов в кампанію, не зробивши помилок. В амплуа "неполітики" йому все так же немає альтернативи, адже Святослав Вакарчук на вибори не пішов, а ніхто з топ-гравців і близько не розуміє, як розмовляти з цією частиною електорату.

вибори в Україні
вибори в Україні

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Друге. Українці почали вірити в те, що на цих виборах з'явилася реальна можливість прокатати "Петю" і "Юлю". Це по-справжньому "заводить", мобілізує і дійсно може довести аполітичних громадян до дільниць.

Третє. До Зеленському відходять голоси виборців східної України, які втомилися спостерігати за чварами осколків колишньої Партії регіонів і розглядають його як найбільш близьку до себе з усіх реальних кандидатів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Четверте. Зеленський отримав частину електорату Юлії Тимошенко. Це люди, які були готові проголосувати за неї як за єдину реальну альтернативу Порошенко. Тепер вона вже не єдина альтернатива, а більше ні для чого вона, як виявилося, і не годиться.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

П'яте. До Зеленського переходять єврооптимісти. Офісний планктон довго вагався, підтримати йому Святослава Вакарчука або Анатолія Гриценка. Перший на вибори не пішов, другий здувся. Мешканці столичних офісів теж вибирають Зеленського.

Нагадаємо, Віталій Кличко розкритикував Зеленського як потенційного президента України.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, останні дослідження показали, що Володимир Зеленський значно відірвався від інших конкурентів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

З цієї причини багатьох цікавить, чим же викликана така популярність кандидата в українські президенти.

Також Знай.ua писав про те, що у команди кандидата в президенти Володимира Зеленського з'явився передвиборний штаб в Києві.