Останні соцопитування продемонстрували, що Володимир Зеленський суттєво відірвався від інших конкурентів - кандидатів у президенти України.

Експерт назвав причини популярності відомого коміка і новоспеченого політика.

Перше. Зеленський увійшов в кампанію, не зробивши помилок. В амплуа "неполітики" йому все так само немає альтернативи, адже Святослав Вакарчук на вибори не пішов, а ніхто з топ-гравців і близько не розуміє, як розмовляти з цією частиною електорату.

Друге. Українці почали вірити в те, що на цих виборах з'явилася реальна можливість прокатати "Петю" і "Юлю". Це по-справжньому "заводить", мобілізує і справді може довести аполітичних громадян до дільниць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Третє. Зеленського відходять голоси виборців східної України, які втомилися спостерігати за чварами осколків колишньої Партії регіонів і розглядають його як найбільш близьку до себе з усіх реальних кандидатів.

Четверте. Зеленський отримав частину електорату Юлії Тимошенко. Це люди, які були готові проголосувати за неї як за єдину реальну альтернативу Порошенко. Тепер вона вже не єдина альтернатива, а більше ні для чого вона, як виявилося, і не годиться.

П'яте. Зеленського переходять єврооптимісти. Офісний планктон довго вагався, підтримати йому Святослава Вакарчука або Анатолія Гриценка. Перший на вибори не пішов, другий здувся. Жителі столичних офісів теж вибирають Зеленського.

Нагадаємо, "Команда Зеленського" відкрила головний офіс в Києві. Так напередодні його команда анонсувала відкриття передвиборного штабу у Києві.

Як повідомляв Знай. ua, експерт назвав 5 причин зростання рейтингу "смішного" кандидата. Українцям показали результати соцопитування.

Знай. ua писав, що Кличко різко висловився про Зеленском. Пасажир за штурвалом літака.