Американський лідер Дональд Трамп не так давно зізнався: на посту президента заробити "шалені гроші" нереально, більш того – за цей час він навпаки був у збитку. При цьому, статки його колег з інших країн навпаки зростають, Україна також не стала виключенням. На це натякнув на своїй сторінці у Facebook юрист Михайло Шнайдер:

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

"Кілька днів тому в інтерв'ю The New York Times американський лідер Дональд Трамп заявив, що на посту президента США неможливо багато заробити. Він підкреслив, що за час свого президентства тільки втрачав гроші. "Я втратив величезну кількість грошей, роблячи цю роботу. Ця робота не про гроші", пояснював Трамп. А тим часом на іншому кінці земної кулі, президент однієї з найбідніших держав світу збільшив свою прибуток в 82 рази. Ось така ось фантастика. А точніше фантасмагорія ...", - зазначає Шнайдер.

Як відомо, задовго до цього президент США Дональд Трамп розкрив секрет, скільки ж він зароблятиме як глава американської держави. Про це він розповів телеканалу CBS.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

Він заявив в ефірі програми на американському телебаченні, що відмовляється від президентської зарплати, проте все одно отримуватиме символічну плату за роботу.

"Моя відповідь – ні (на запитання, чи отримуватиму зарплату – Ред.). Я думаю, що за законом я повинен отримувати (принаймні) 1 долар, тож отримуватиму 1 долар", – сказав Трамп.

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

Зазначимо, що, незважаючи на його статки, він все ж відмовився від пристойної зарплати в розмірі 400 тисяч доларів на рік, яка гарантована американському лідерові. Крім того, президент може розпоряджатися рахунком на особисті витрати в 50 тисяч доларів на рік, йому доступний фонд оплати поїздок на 100 тисяч доларів і 19 тисяч доларів на розваги.

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

Трамп, який зайнявся політикою лише рік тому, відомий як успішний бізнесмен. Його статки, за оцінками журналу Forbes, становить 3,7 мільярда доларів.

Але дехто заробляє також дуже непогано, пародіюючи дружину лідера США. Живе в Нью-Йорку 45-річна ізраїльська актриса Міра Цур, яка отримує по три тисячі доларів за вечір після початку президентської кампанії Дональда Трампа. Схожа на нинішню першу леді уродженка Тель-Авіва завжди виступає в компанії двійника президента США.

45-річна акторка зображує Меланію Трамп на різних розважальних заходах і шоу. Після того, як республіканець прийшов до влади, гонорари Цур підскочили в кілька разів. Зараз вона не бере менше трьох тисяч доларів за виступ. Хоча схожість із першою леді Америки сумнівна.

Дивіться: Дональд Трамп розкритикував ООН

Нагадаємо, українців розчулив документальний фільм про бої за Дебальцеве.

Як повідомляв "Знай.ua", Трамп видав таємницю Путіна двома словами. Також "Знай.ua" писав, у мережі оприлюднили нові рейтинги Зеленського.