Голові громадського руху "КИЯНИ РАЗОМ", депутату Київської ради Ярославу Діденку загрожує небезпека. Національна поліція міста Києва відкрила кримінальне провадження щодо погрози та перешкоджанню його громадськьої діяльності.

Приймальня депутата, яка розташовується в центрі міста на Печерську, ледве не постраждала від вибуху. Про це стало відомо співробітникам Нацполіції 15 лютого.

Завдяки втручанню правоохоронних органів стало відомо, що замовники користувалися автомобілем Mercedes G, та адресу перебування київського бізнес-центру, в якому вони перебувають. Наразі поліція з'ясовує особу-замовника, але вже відоме прізвище кримінального авторитету, до якого мають відношення виконавці злочину. Про це заявив сам депутат Київради Ярослав Діденко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також депутат заявив про те, що вважає інцидент політичним замовленням і спробою залякати напередодні виборів до парламенту. Також він вважає, що подібні напади у 2019 році - дикунство, і що завдяки небайдужим киянам вдалося попередити напад на нього та працівників громадської приймальні.

Ярослав Діденко та Віталій Кличко

"Для мене велика честь представляти центральний район Києва. Я гордий тим, що народився тут, мешкаю і маю змогу відстоювати наші київські традиції.
Мене вже судила партія регіонів та знімала з виборів, я пройшов з першого дня весь Майдан, і це не перші погрози розправи. Я не краду і не беру хабарів. Весь свій час віддаю громадській діяльності. Старі політичні ділки хочуть реваншу на виборах в центрі Києва, в самому серці України на Печерську", - написав у себе в Facebook Ярослав Діденко.

Нагдаємо, мер Києва Віталій Кличко потрапив у невеликий словесний конфуз на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Під час обговорення цифровізації української столиці Кличко не з першого разу зміг вимовити англійське слово.

Як повідомляв портал Знай.uа, самотнього Кличка засікли в Мюнхені: сумно дивився в вікно, зробив селфі і пішов у бізнес-клас.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко охарактеризував Зеленського чотирма словами.