Через те, що біля українського кордону знаходиться велика група путінської армії, то подальша ескалація агресії Росії по відношенню до нашої держави, до рівня масштабної війни, вже не є нереальною.

Про це стало відомо завдяки заяві чинного президента України Петра Порошенка, яку він озвучив під час дебатів Генасамблеї ООН "Ситуація на тимчасово окупованих територіях України в середу в Нью-Йорку".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Військові експерти однозначно визначають, що озброєне угрупування на російському кордоні з Україною є наступальною ударною групою. Це не має нічого спільного з обороною. Вони призначені для військового удару. До цього готується Кремль. Тому подальша ескалація до рівня повномасштабної війни не є вже нереальною перспективою", - заявив Порошенко.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також президент зазначив, що саме це є причиною необхідності забезпечити всебічний моніторинг в реальному часі ситуації уздовж російського кордону з Україною.

Варто нагадати, що втіклий екс-президент Віктор Янукович, який знаходиться в РФ, написав лист українцям. Текст листа опубліковано на сторінці прес-секретаря Януковича-молодшого в Facebook. У листі Янукович назвав криваві події 2014 року "державним переворотом", який, за його словами, привів до того, що Україна в занепаді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін не виключає можливості, що незабаром країна, в якій він командує, залишиться без Інтернету. Президент країни-агресора вважає, що збитки в Російській Федерації будуть набагато менше, ніж у партнерів - Росія втратить менше.

Путін заявив, що вони повинні дуже добре обміркувати, перш ніж приймати таке рішення. Разом з тим, зазначає, що якщо Росію все ж відключать від мережі Інтернет, то збитки у партнерів будуть колосальні.

Нагадаємо, Порошенко попередив про підготовку військового удару.

Як повідомляв Знай.uа Гордон пояснив феномен популярності Зеленського.

Знай.uа писав, почали штрафувати за агітацію на балконах: перший випадок - в Києві.