Депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська розлютилася через заяву міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про український Крим, пише Обозреватель.

Колишній "прокурор" окупованого півострова у своєму Facebook назвала слова дипломата фантазіями.

"Фантазер, ти мене називала" — це найкраща пісня про пана Клімкіна... Крим не може бути більш чи менш українським. З однієї простої причини, що він ніколи не був українським — в тих поняттях і матерії, в яких ви раптом вирішили виміряти його українськість. Шукайте на карті світу інші країни, яким близька ідея русофобії і шаленого націоналізму і яким подобається підлизувати і подрохкувати своїм пишнотілим господарям", — обурювалася Поклонська.

"Фантазёр, ты меня называла..." Это самая подходящая песня о г-не Климкине. Уважаемый г-н Климкин, Крым не может быть...

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Наталья Поклонская op Woensdag 20 februari 2019

Депутат також порадила Клімкіну перестати жити ілюзіями і не нав'язувати іншим свої переконання.

"Ілюзія того, що проти вас ведеться війна (та й внутрішнього ворога треба придушити), що вас дійсно слухають у Європі, а не роблять вигляд, та врешті-решт, що йдете "правильним" шляхом, а не зраджуєте пам'ять предків... Якщо самі переконані у зворотному, то не лізьте ні до кого зі своїми переконаннями. Їжте гамбургери, пийте антидепресанти і куріть "Мальборо", — писала у мережі Поклонська.

Нагадаємо, що раніше у Facebook Клімкін повідомив, що після окупації Росією Крим став більш українським, ніж був до того, незважаючи на всі зусилля окупаційної влади.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

"Реально сумно, що п'ять років тому, коли почалася російська окупація, Крим був недостатньо український. І для кримчан, і для всіх нас. За те, щоб зрозуміти важливість українського Криму, нам довелося заплатити надвисоку ціну. І ми всі у цьому, на жаль, винні", — зазначив дипломат.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Поклонська записала шизофренічне привітання росіянам: з Новим Роком, коні

Як повідомляв портал "Знай.uа": московський патріархат, схоже, зійшов з розуму – священики записали Павла Клімкіна в кремлівські агенти.

Також Знай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчув наслідки санкцій.