Відомий шоумен Володимир Зеленський стрімко увірвався на політичну арену України, що стало несподіванкою для всіх. І якщо спочатку ніхто всерйоз не сприймав коміка, то нині ситуація кардинально змінилася, оскільки він заручився підтримкою більшості українців. Однак, при цьому у кандидата є недолік, на який так люблять звертати увагу його опоненти – відсутність політичного досвіду.

Політтехнолог кандидата в президенти України Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що у "кандидата Зе" немає відповіді на питання про те, як завтра закінчити війну, про що стало відомо з його інтерв'ю "Українським новинам".

Разумков пояснив: "Думаю, на це питання відповісти не зможе ні один з кандидатів, і в принципі мало хто в світі зможе зробити це. Щоб закінчилася війна повинно з'явиться бажання у РФ. Спочатку Володимир говорить про те, що ключове – це життя людини. Було б лукавством сказати, що влада і суспільство зробили все, щоб люди могли бути інтегровані. Тому відповіді на питання, як завтра закінчити війну, у Зеленського немає".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Арсен Аваков опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі пост, в якому заявив про майбутні провокації стосовно нього. Як розповів чиновник, на його рахунку в Італії або Україні з незрозумілих джерел має "впасти" велика сума грошей в іноземній валюті. Це нібито плата за послуги правоохоронців за прикриття підкупу виборців на користь певного кандидата і фальсифікації.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Юлія Тимошенко висловила свою думку про Володимира Зеленском і заявила, що його участь у майбутніх виборах – це експеримент, який наша країна не переживе. Політик підкреслила, що його обрання змусить Україну і далі котитися в прірву, причому винні в цьому будуть ті, хто віддасть за відомого коміка свої голоси.

Також "Знай.uа" писав, що український політик Євген Рибчинський спробував відкрити громадянам нашої країни очі на політику чинного президента України. Він заявив, що жодна з реформ не була впроваджена належним чином, а життя людей тільки погіршилася, на відміну від численних підприємливих громадян, растянувших майно країни.