Журналісти видання НВ у новому матеріалі про виборчу стратегію та погляди Володимира Зеленського привідкрили завісу "несмішних" зв'язків відомого гумориста Володимира Зеленського, якого називають найбільш рейтинговим кандидатом на пост глави держави.

Так, наприклад, штаб Зеленського, офіс якого знаходиться в Печерському районі Києва, очолює Іван Баканов, один з керівників Студії Квартал 95. Саме він наприкінці 2017 року заснував партію Слуга народу – політичну силу Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

А ось експертом з загальнополітичних питань в штабі є Дмитро Разумков, який розповів НВ про те, чому багато регіональні штаби кандидата Зеленського очолили представники його проектів Студія Квартал 95 і Ліга сміху.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ті, хто сьогодні представляють команду в регіонах, - це не ті люди, які потім стануть губернаторами. Хоча це і не означає, що вони не можуть ними стати", - стверджує Разумков.

Крім Разумкова і Баканова в мозковий центр входять також член-кореспондент Національної академії правових наук Руслан Стефанчук, доктор юридичних наук Ірина Венедиктова і експерт з освіти з Українського інституту майбутнього Сергій Бабак.

Варто нагадати, що на підсумковій прес-конференції президент Росії Володимир Путін вкотре назвав події 25 листопада провокацією. Він переконаний, що рейтинг президента України Петра Порошенка виріс відразу після інциденту в Керченській протоці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський зробив скандальне звернення по відношенню до діючої влади і нечистих мільярдів, зароблених "на крові". Відповідне звернення Зеленський опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Ванга описала майбутнього президента України: розшифровано нове пророцтво.

Як повідомляв Знай.иа Зеленський з євробляхерами вирахували нову ціну на розмитнення: переплатили мільйони.

Знай.uа писав, Зеленський переміг: суд поставив крапку в гучному скандалі.