Глава КНДР Кім Чен Ин оскандалився у Ханої, куди прибув для офіційної зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Про це пишуть ЗМІ та публікують відповідні кадри.

Користувачів соцмереж, у свою чергу, немало потішило відео з Ханоя, на якому охоронці Кім Чен Ина біжать зовні його автомобіля.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ЗМІ відзначають, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин дістався до в'єтнамської столиці Ханоя, де 27 лютого розпочнеться дводенний саміт США-КНДР, на якому він обговорить з американським президентом Дональдом Трампом питання денуклеаризації Корейського півострова.

Лідера КНДР супроводжував кортеж з трьох десятків авто і двох броньовиків, в яких їхали інші члени делегації та десятки охоронців.

Після перегляду відео дехто із користувачів порівняв північнокорейського диктатора з господарем Кремля, якого також не раз підстерігали на манії переслідування.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що незабаром повинна відбутися важлива зустріч між главами США і КНДР. Так, глава Північної Кореї з Пхеньяну поїхав у Ханой, де, власне, і відбудеться майбутня зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представники президента США їздили в Північну Корею домовлятися про саміт.

Зустріч президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином відбудеться у столиці В'єтнаму Ханої 27-28 лютого.

"Мої представники тільки залишили Північну Корею після дуже продуктивної зустрічі та погодження часу та дати проведення другого саміту з Кім Чен Ином. Він відбудеться в Ханої, В'єтнам, 27 та 28 лютого", - повідомив Дональд Трамп у своєму Twitter.

Також Знай.ua писав про те, що головний північнокорейський дипломат в Італії попросив притулку в одній з країн Заходу.