Кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах. Принаймні, так вважає блогер Роман Шрайк.

Як стверджує журналіст, актор і художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський може зробити ставку на осінні парламентські вибори.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі вже висловилися з цього приводу, дехто навіть погодився із думкою:

Але у цьому сценарії дуже багато непояснених речей. Приміром, навіщо тоді Зеленський запустив велику програму під назвою "Країна мрії"? Невже тільки заради того, аби просунути партію у парламент? Навряд чи.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Останні кроки слуги народу свідчать про те, що він якраз спрямований і на власний результат. Зустріч із потенційним електоратом, зокрема форма її проведення – невимушена і головне максимально неполітизована це підтверджує.

Дивіться: Зеленський про владу

Більш того, Зеленський взявся обговорювати вирішення ключових проблем і скандалів в Україні. Поспілкувався із "євробляхерами", попросивши їх розрахувати оптимальну як для водіїв вартість розмитнення. І ті блискавично швидко підтвердили: новий законопроект готові представити на огляд.

Дивіться: Зеленський про розмитнення

Згодом Зеленський висловився стосовно ситуації з MARUV і результатів Національного відбору на Євробачення. Він прозоро натякнув на найвідоміший бізнес в Україні: цукерки, мовляв, у Росії продавати можна, а співачці туди їхати – ні? Тоді закон, як каже кандидат, повинен бути один для всіх.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Ми не знаємо, як розгортатимуться події далі, але судячи з кроків команди "Слуги народу" обмежуватися тільки проходженням до парламенту вони не збираються.

Дивіться: Зеленський у Львові

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський підняв вкрай болюче питання для водіїв і пішоходів зокрема: розмитнення авто на іноземних номерах та наші розбиті дороги.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-губернатор Одещини, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів відверто про своє ставлення до Володимира Зеленського в якості ймовірного президента України. Також "Знай.ua" писав, що народний артист Станіслав Боклан, який зіграв прем'єр-міністра у серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.