У четвер, 28 лютого, стало відомо про вихід із Блоку Петра Порошенка "Солідарність" скандального нардепа Мустафи Найєма.

Про це він повідомив у себе в Telegram-каналі, опублікувавши скан заяви.

Нардеп назвав таке рішення формальністю, заявивши, що він з БПП "вже давно по різні боки ціннісних барикад".

"Останні події це лише підтвердили. Я прийшов в політику після революції і навіть формально не хочу бути пов'язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію", - пояснив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На заяві немає дати.

"За 4,5 року чув 15 тисяч раз питання: чому ви в БПП? "." У мене на це питання були відповіді, які, втім, мало кому здавалися переконливими. Тепер можна нікого ні в чому не переконувати. Ця сторінка перегорнута ", - резюмував він.

Нагадаємо, український політик і журналіст Мустафа Найєм опублікував на своїй сторінці Facebook все, що він думає про розслідування про махінації з оборонними закупівлями.

"Минуло більше дев'ятнадцяти годин з момент оприлюднення матеріалів журналістського розслідування про махінації з оборонним закупівлями. Мовчить президент Петро Порошенко. Мовчить Служба безпеки. Мовчить Генеральний прокурор. Мовчить Міністерство оборони України", - написав Мустафа Найєм.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Найєм зазначає, що команда "слуги народу" робить дуже яскравий, технологічний, розважальний проект.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Але рейтинги самого Володимира говорять зовсім не про те, що він хороший політик чи людина, яка здатна керувати країною.

Депутат зазначає, що він став частиною політичної реальності, але його популярність — це не успіх політика, а індикатор відчаю тих, хто не може знайти свого кандидата у виборчому бюлетені.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат на пост президента та народний депутат від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Ольга Богомолець заявила, що створює власну політичну партію.