Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський зустрівся з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йостою Люнгманом.

Як відомо, під час переговорів йшлося про співпрацю України з МВФ. Володимир Зеленський наголосив на важливості продовження такої співпраці для подальшого покращення економічної ситуації в країні, притоку інвестицій та підвищення стандартів життя громадян.

Слуга народу також розповів про основні положення своєї передвиборчої програми та перші кроки в разі, якщо його буде обрано Президентом України. Зокрема, це встановлення верховенства права, реформа органів прокуратури та сектора безпеки, викорінення корупції, ініціювання земельної реформи, забезпечення стабільності банківської системи і незалежності роботи НБУ.

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Зеленський також провів зустрічі з директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен та Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Крім того, напередодні помічники Зеленського зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні — Куртом Волкером.

"Курт — блискучий дипломат і друг України. Зустріч була важливою і змістовною. Був радий знову бачити пані посла Марію Йованович, з якою ми вже неодноразово зустрічалися", - прокоментував в "Зе! Команді".

Дивіться: Тарифи за комуналку: Платити неможливо зменшити | Зе Президент Слуга Народу

Нагадаємо, Зеленський, Тимошенко, Гриценко представили план для України.

Як повідомляв "Знай.ua", експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенка і Тимошенко. Також "Знай.ua" писав, Найєм, Заліщук, Лещенко вийшли з БПП.