Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Володимир Ар'єв відзначився скандальними нападками у бік кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише УКРАЇНСЬКА ПРАВДА.

Соратник Порошенка заявляє, що 41 мільйон доларів з "Приватбанку" за часів Ігоря Коломойського вивели на рахунки студії "Квартал 95" Володимира Зеленського.

"Весна покаже, хто де крав, кажете? 1 березня. Показуємо. Як 41 млн $ коштів вкладників Приватбанку було виведено на рахунки коміків "Кварталу 95" через кредитування пов'язаних із Коломойским компаній", – пише він у Facebook.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому Ар'єв не називає конкретні джерела, але викладає номери контрактів і дати банківських трансферів.

"У 2012 році Приват видає кредити на суму більше 400 млн грн (курс долара – 8 грн) компаніям "Реаліз Ойл" та ТОВ "ТД Карпатнафтотрейд", які входять до структури групи "Приват" Коломойського. Через декілька секунд ці кошти опиняються на рахунку ПАТ "Укртранснафта", менеджмент якої теж контролювався Ігорем Коломойським", – пише нардеп.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Керівником "Укртранснафта" на той час є Олександр Лазорко – керівник інших компаній групи Приват та відомий маніпуляціями з викачування технологічної нафти та її розміщенням на зберіганні на заводах групи "Приват", – зазначає він.

"Протягом декількох днів 38,2 млн доларів США були виведені з "Укртранснафти" на рахунки компанії Transit SA у Кіпрській філії Банку, що зареєстрована в Швейцарії на Ігоря Коломойського (32,5%), Геннадія Боголюбова (32,5%) та Ігоря Суркіса (25%)", – заявляє Ар'єв.

"Замаскувавши рух коштів через офшорки, вони дійшли до кінцевого призначення компаній, що зареєстровані на учасників студії "Квартал 95", а саме: Андрія Яковлева, Бориса та Сергія Шефіра, Сергія Трофимова та Володимира Зеленського", – заявляє соратник Порошенка.

Далі, за його даними, кошти були розміщені на депозитах, а потім виведені з банку на рахунки компаній за межами банку, що унеможливлює їх подальше відстеження.

Скандальний нардеп також писав, що 8 жовтня 2012 року проекти Студії "Квартал-95" перемістилися з "Інтера" на каналі "1+1".

"Через місяць Приватбанк видає компанії Укртатнафта, яка перебувала під контролем Коломойського, кредит на 10 мільйонів доларів", – резюмував Ар'єв.

Нагадаємо, захід готується до того, що на виборах в Україні – 2019 переможе комік і шоумен Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський: досьє, біографія, компромат, фото і відео

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський провів зустріч з постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йост Люнгманом.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський розповів, як можна зупинити війну на Донбасі.