Українські політики виявилися дуже забобонними і зізналися, що користуються послугами магів і екстрасенсів на регулярній основі. Особливо вони вдаються до такої "допомоги" у передвиборчий період. При цьому політики не шкодують шалених гонорарів для езотерики.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Велика частина українських політиків користується послугами магів і екстрасенсів. Вони стверджують, що це допомагає їм в кар'єрі і підсилює їх вплив на маси.

Депутати не приховують того, що вірять у магічну силу слова, курячого яйця, а також переконані, що наговори і прокляття існують, а прикраси і червоні нитки з Єрусалиму можуть приносити удачу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Людина сказала: носи цей браслет, він тобі допоможе. Не одягла – і мені дуже не пощастило в той день. Рівнозначно тому, що хтось перейде з порожнім відром", - пояснила Тетяна Бахтєєва.

"Я відчуваю, дійсно, це така ниточка, тепло несе", - зізнався Борислав Розенблат.

Чаклуни розповідають політикам про успішні прогнози і те, як залучити потік грошей. Однак не всі депутати вирішуються відкрито про це говорити.

"Вірять у всю цю маячню. Невіруючих людей на олімпі я не знаю", - каже Березовець.

"Ворожать на картах, нумерологію якусь там відчувають. Це народні депутати з усіх фракцій, повірте мені", - переконує Розенблат.

При цьому чаклуна, мага або екстрасенса політики так не називають і скромно стверджують, що у них є "консультант". Проінформовані політологи володіють інформацією, що деяким депутатам послуги "наставників" і "гуру" коштують по кілька тисяч доларів на місяць. Натомість вони нібито отримують оздоровлення і навіть відчуття омолодження, депутатів вчать розпізнавати "енергетичних вампірів" і уникати їх впливу.

Нагадаємо, Ванга ще за життя пророчила загибель Росії і Путіна. Пророцтво починає збуватися.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця "Битви екстрасенсів" програла смертельній хворобі, яку приховувала від оточуючих. Екстрасенс допомагала людям і після закінчення зйомок.

Знай. ua писав, що ці знаки Зодіаку володіють магічним мисленням.