Команда відомого українського коміка Володимира Зеленського, яка займається його передвиборчою кампанією, закликала всіх українців "натискати" на політичну рекламу спрямовану на дискредитацію артиста. Так, у Зеленського пояснюють необхідність збільшити витрати на рекламу його опонентів.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню передвиборного штабу артиста студії "Квартал 95" в Instagram.

""Бенін клоун", "Нове обличчя старого олігарха", "Офшори...". Ми впевнені, що рекламу з такими заголовками ви зустрічаєте кожен день у своїх соціальних мережах. А саме: незважаючи наші ж відео на YouTube, закінчуючи діалоги в Viber, гортаючи стрічку Facebook або читаючи новини на сайтах. За підрахунками експертів, клік на таку рекламу обходиться від 3 до 6 гривень. Враховуючи масштаби рекламної кампанії - це $ 20 000 на день. І це мінімум. Такі гроші витрачають проти нас, не рахуючи газет, листівок і замовних статей. Здається, стара система не очікувала такої підтримки Зеленського? Так?", - заявили у Зеленського.

Також в передвиборному штабі закликали клікати на подібну рекламу, якщо вона зустрічається у мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ми не збираємося припиняти своєю рекламою їх "бруд". Навпаки, закликаємо: як тільки бачите подібну рекламу - клікайте на неї і клікаєм впевнено. Опустошим кишені політичної "еліти" з посмішкою. Хай викидають гроші на вітер. Шкода тільки одне. Це наші з вами гроші, які вони вкрали у нас", - закликали у Володимира Зеленського.

Варто нагадати, що шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як планує вирішувати ситуацію на тимчасово окупованому Донбасі. Про це він повідомив у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу". Зеленський відповів на актуальні питання про війну на Донбасі та способи її вирішення, а також про своє ставлення до старої влади.

Нагадаємо, Зеленський з Кошовим роздяглися заради котів.

Як повідомляв Знай.uа Данилко про Зеленського і MARUV: без горілки слухати не міг.

Знай.uа писав, Кошовий висміяв новий винахід Нацбанку: "баран і решка".

Дивіться відео по темі: