Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд звинуватила представницю президента України Петра Порошенка Ірину Луценко у занадто активній передвиборчій агітації. Про це віце-спікер заявила під час брифінгу в Верхоной Раді.

"Воно загострюється. З кожним днем все сумніше і сумніше. Коли вже представник президента почне обговорювати програми кандидатів у президенти. У нас такого ще не було. Такого ми ще не бачили. І ось починається: у президента ось така програма кандидата, а у всіх інших – така. Це що, мета представника в парламенті? Аналізувати передвиборчі програми? Зрештою, повинна бути якась етика. Повинна бути межа", — заявила Оксана Сироїд.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Вона висловилася, що, на її думку, посаду представника президента у Верховній Раді повинна бути і зовсім скасована, тому що це призводить до конфліктів.

Раніше повідомлялося, що депутат від партії "Свобода" Ірина Фаріон продовжує роздмухувати скандал з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, якого вона днями публічно образила в Facebook.

Фаріон назвала Зеленського "клоуном", а його прихильників - "д*білами". Однак на цьому вона не зупинилася, продовжуючи серію образливих випадів у бік Зеленського.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

На цей раз вона опублікувала нібито викривальну статтю про стан Зеленського, підписавши її "Про ще одного мерзотника. Ця тварюка найкращий спосіб для виявлення дебілів".

Не забула Фаріон бризнути отрутою у бік Гордона.

Нагадаємо, журналісти оприлюднили нові подробиці скандалу в Укроборонпром.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко вказала місце Авакова в часи його президентства.

Також Знай.uа писав, Зеленский Тимошенко, Гриценко представили план для України.