Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський разом з сином втік з України. Про це повідомив активіст, учасник АТО Євген Шевченко.

Як пише АТО-шник, детективи НАБУ заарештували керівництво компанії "Спецтехноекспорт" Павла Барбуля і Владислава Бельбаса, яких звинувачують у привласненні незаконним шляхом 55000000 гривень. Син Пашинського працював в цій компанії і був тісно пов'язаний з керівництвом.

"І ось з'явилися новини, Сергій Пашинський разом з сином спішно виїхали за межі України", - стверджує Шевченко.

За попередніми даними, міжвідомча база "Аркан" зафіксувала перетин кордону України Сергієм Пашинським.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що слідчі поліції вручили підозру потерпілому від нападу нардепа Сергія Пашинського В'ячеславу Химикусу.

Про це у себе в Facebook заявила адвокат потерпілого Марина Парінова.

Зараз вже відомо, що поліція інкримінує Химикусу "хуліганство".

Крім того, адвокат зазначила, що правоохоронці дочекалися поки "вщухне" шум навколо скандалу і тихесенько вручили підозра Химикусу, незважаючи на те, що саме Пашинський без причини застосував зброю.

"Майже через 2 роки після нещасливої новорічної ночі, коли депутат Пашинський прострілив ногу В'ячеславу Химикусу, поліція вручила підозру. Підозру вона вручила Химикусу: хуліганив мовляв, нападав на нардепа, який проїжджав повз на Мерседесі, від чого сильно постраждав нардеп. Дочекавшись, поки вщухне резонанс, тихесенько, без адвоката, рано вранці приїхали додому і вручили підозру", - розповіла Парінова.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко вимагає вибачень від кандидата в президенти Анатолія Гриценка.

Раніше Знай.uа повідомляв, під час брифінгу у Верховній Раді вице-спікер жорстоко висміяла дружину генпрокурора Ірину Луценко.

Також Знай.uа писав, Гриценко сказав, коли українцям варто очікувати повномасштабного наступу Росії.