Українцям показали заробітну плату керівника "Нафтогазу" Андрія Коболєва.

Про це стало відомо з інформації Наглядової ради Нафтогазу, передають ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що глава наглядової ради Нафтогазу Клер Споттісвуд направила прем'єр-міністру Володимиру Гройсмана звернення, в якому вказана щомісячна зарплата Коболєва. Вона складає 2,082 мільйона гривень, а також премії у відсотках до місячного і річного окладів.

Після публікації даної інформації, українці не стали мовчати.

Коболєв

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А чому МВФ не вимагає зменьшення йому зарплати а вимагає тільки підвищення тарифів!, - коментує у Facebook користувачка Анна Королик.

"Кончені .тварі .медсестра або вчитель за все життя не заробить стільки скільки цей і інші виродки за місяць",- обурений життям в Україні Ігор Шуляк.

"Зарплатнею Коболєва могли врятувати декілька життів маленьких онкохворих. За які заслуги так возвеличують державного службовця?", - додала Ольга Потоцька.

"Як таке можливо? В країні, яка живе на транші, "коболеви"отримують заробітні плати, яких не отримують в Європі".

"І ж не подавиться".

"Що за скоти такі получати зарплати а люди мерзнуть не мають чим заплатити за газ щоб вас розперло".

"Добре влаштувався. Перепрацьовується, мабуть. От що значить цінувати свою працю! Одні останню копійку віддають за комунальні послуги в т.ч за газ, а інші - "з жиру бісяться". І не дивно чому над нами увесь цивілізований світ сміється".

Нагадаємо, очільнику НАК "Нафтогаз" Андрію Коболєву прибавили зарплату та контракт на багато років уперед.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська компанія "Нафтогаз" виграла арбітраж у Гаазі про визнання РФ винною у втраті компанією активів через анексію Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Нафтогаз з його керівником втрапив в гучний скандал.