Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію Дмитра Добродомова, Євгенія Мураєва та Дмитра Гнапа кандидатами на пост Президента України на майбутніх виборах 31 березня. Вночі в п'ятницю, 8 березня, відбулося засідання комісії, на якій і було прийнято відповідне рішення, повідомляє Politeka.

Центральна виборча комісія

Зокрема, Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатами в Президенти народних депутатів Євгена Мураєва, висуванця від партії" Наші", а також Дмитра Добродомова, якого висунула партія "Громадський рух" Народний контроль".

Крім того, ЦВК скасувала реєстрацію кандидатом на головну посаду нашої держави колишнього журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа, якого висунула партія "Сила людей".

Президентські вибори

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто відзначити, що з цього моменту термін прийому звернень кандидатів на пост президента про відмову балотуватися закінчено і виборчий бюлетень на майбутніх виборах буде містити 39 прізвищ.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український телеведучий Савік Шустер опублікував відеозвернення, на якому розповів про нове політичне шоу для українців. Також він заявив про те, що проводить одразу два незалежні дослідження: всенародне опитування, на сайті проекту, і репрезентативне – за всіма законами соціології. Це робиться для того, щоб дізнатися, хто з кандидатів лякає українців, а хто вселяє надію, а також з'ясувати, чого побоюються літні громадяни нашої країни, а що відчуває молодь.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Станіслав Речинський, радник Міністра внутрішніх справ України, прокоментував ситуацію з кандидатом в українські президенти Юрієм Тимошенко. У ньому він зазначив, що кандидату пощастило, що він залишився в живих. Варто нагадати, що Тимошенко пропонували багатомільйонний хабар, якщо він зніме свою кандидатуру на головний пост України.

Також "Знай.uа" писав, що народний депутат і лідер партії «Наші» Євген Мураєв, після того, як знявся з президентських виборів, в черговий раз зрадив свої переконання і возз'єднався з регіоналами, яких раніше кинув. Відповідне рішення він зробив після того, як отримав від відомого олігарха Ріната Ахметова грошову винагороду в сумі 10 мільйонів доларів.