Лідер Радикальної партії та кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив про те, що має багато родичів на Донбасі, а його брат склав присягу окупантам.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Про це він розповів у ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1, повідомляє Роliteka.

Ляшко поділився подробицями життя своєї родини - він заявив, що має багато родичів, які залишилися на окупованих територіях.

"Для мене ця війна і все, що там відбувається, дуже близько. Бо моя мама з Луганщини, я там виріс, поливина моєї рідні саме на Луганщині", - сказав він.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Ляшко додав, що його брат зрадив український народ і працює "рятувальником" у окупантів.

"Мій брат, якого я підтримував, сьогодні служить там рятувальником. Називає себе рятувальником, і склав "присягу" окупаційній владі. Безумовно, зрадив український народ і зрадив українській присязі", - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, автобус кандидата у президенти Олега Ляшка помітили у Володимирі-Волинському. Агітаційний автобус приїхав у саме місто на центральну площу.

На транспорті надрукований агітаційний лозунг "Народний Президент". Очевидці ж розповіли, що транспортний автобус заїхав на площу, протиснувшися між клумбами квітів, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі роздавали газети, шапки з логотипами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, соціологи оприлюднили результи останнього опитування, яке стосується президентських та парламентських виборів в Україні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

Якби вибори до парламенту України відбувалися в середині лютого, то до Верховної Ради потрапило б 6 партій, лідирує "Слуга народу", а на межі - "Громадянська позиція", Радикальна партія, Опоблок та "Самопоміч".

Також Знай.ua писав про те, що передвиборчі перегони-2019 ознаменувалися рекордною кількістю кандидатів - цього разу ЦВК зареєструвала аж 42 претенденти на крісло глави держави.