Відомий український гуморист, один з головних акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий від душі висміяв піар кандидата в президенти України Олега Ляшка.

Так, днями лідер "Радикальної партії" вирішив покружляти в танці з невідомою жінкою на одному зі своїх передвиборних виступів. Про цей досить дивний інцидент артисти "Кварталу" розповіли у новому випуску програми "ЧистоNews", пише портал "Політека".

"Мабуть, на думку радикала, хто бабусю танцює — за того вона і голосує", — пожартував Євген Кошовий.

При цьому він зауважив, що для перемоги на виборах Олегу Ляшку потрібно буде заручитися не тільки підтримкою пенсіонерів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Після танців з пенсіонерами Олегу Валерійовичу залишилося потанцювати з вчителями, лікарями і концертну програму по бюджетникам буде виконано", - зазначив артист.

Варто нагадати, що в суботу, 9 березня, на телеканалі UA: Перший відбувся виступ кандидата в президенти Володимира Зеленського, при цьому 15 хвилин ефірного часу видається всім кандидатам, щоб кожен з них міг звернутися до громадян нашої країни.

Кандидат зробив безліч важливих заяв і коментарів, але ми зупинимося лише на деяких з них. Почав свій виступ Зеленський зі слів: "У цій сумці є непотрібна вам річ. Купіть її. Ні, не купите? Чому тоді це працює в політиці? Я хочу розповісти вам про нашу програму, про нашу команду".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з головних акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий висловив свою думку щодо нещодавнього рішення Київської мерії залучити до роботи штучний інтелект. Очікується, що таке нововведення спрощуватиме роботу співробітників. Відповідну заяву гуморист Євген Кошовий зробив у новому випуску "ЧистоNews".

Нагадаємо, слідом за Зеленським зірка Кварталу 95 намилився в президенти: буде вам диктатура.

Як повідомляв Знай.uа Зеленському запропонували компроміс: Бог поставив мітку при народженні.

Знай.uа писав, Володимир Зеленський про Україну, Путіна і українську владу: 10 знакових цитат.

Дивіться відео по темі: