Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що представники "Національного корпусу", які спровокували зіткнення з поліцією у Києві та Черкасах, будуть покарані. Про це він написав на своїй сторіці в Facebook.

Любому гневу есть разумные границы! То, что сегодня на митинге П. Порошенко в Черкассах предприняли представители...

Geplaatst door Arsen Avakov op Zaterdag 9 maart 2019

"Будь-якому гніву є розумні межі! Те, що сьогодні на мітингу П. Порошенко в Черкасах зробили представники Національного корпусу – неприпустимо! Праведний гнів про корупційний злочин справедливий, але чи може породжувати інші злочинні дії? Очевидно, ні. Очевидно, що багато серед агресивно налаштованих юнаків хотіли хардкору, а не справедливості і законності. Не буде ні розуміння першопричини обурення скандалом, ні поблажливості до бойових заслуг – так поводитися не можна - порушено кримінальне провадження – ті, хто переступили межу повинні понести покарання. Прошу справжніх патріотів думати про країну, а не розкручувати спіраль ненависті і хаосу", - заявив міністр внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від'їзду Президента України представники Національного корпусу намагалися заблокувати кортеж Глави держави і почали провокувати на бійку пересічних черкащан і поліцію.

Крім цього, в суботу до будівлі Адміністрації Президента в Києві прийшли учасники організацій "Національний корпус" і "Національні дружини" з вимогою взяти під варту і заарештувати рахунки фігурантів розслідування про розкрадання в оборонці.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

В результаті зіткнень у Адміністрації Президента України постраждали двоє поліцейських і нацгвардієць. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надана медична допомога на місці.

Нагадаємо, український мер примудрився прийти на мітинг проти себе самого: переплутав, з ким не буває.

Як повідомляв Знай.uа, навколо "Квантового стрибка Шевченка" розгорівся справжній скандал: переодяглися у жінок і дістали вібратори.

Знай.uа писав, під будинком Гладковського проходить масова акція протесту: негайно заарештувати.