Команда Зеленського опублікувала добірку думок про коміка, артиста і політиці.

Відповідний пост був опублікований в Telegram-каналі політика.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Ви повинні знати, який він!

Вирішили зібрати 10 думок щодо Володимира Зеленського, які сформувалися у нас, його команди, після системного спілкування і роботи з ним:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Зеленський — символ відкритих можливостей. Він зміг створити з хобі молоді нову бізнес-індустрію. Потрапив на обкладинку Forbes.

2. Зеленський — це бренд. Бренди змінюють життя людей. Працюючи з ним, ти не можеш бути другим або третім. Все, за що берешся — повинно бути номером один.

3. Зеленський — це символ змін. Він зруйнував усі стереотипи, навіть про виборчу кампанію. Влоги? Telegram-канал? Бургери під час висунення? Серйозно?! Все, що він робить — «по-іншому». І це розвиває і змінює.

4. Зеленський — це чесність. Коли він не знає — він говорить про це. Коли він сумнівається — він говорить про це. Коли він обіцяє — це буде зроблено.

5. Зеленський — це розвиток. Щоденне навчання. Експерти. Зустрічі. Спорт."

Після заключного пункту команда Зеленського запропонувала користувачам поставити "пальці вгору", щоб побачити другу частину думок про нього.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Що ж, поїхали далі. Чесно, від душі.

6. Зеленський — це про стосунки. Це увага до тебе, як до особистості. Це посмішка і «як справи» при зустрічі, це позитивні коментарі під твоїм фото в Facebook.

7. Зеленський — це перфекціонізм. Це — увага до деталей. Це — вникати базово в процеси, щоб ефективно управляти.

8. Зеленський — це менеджмент 21 століття. Це не вертикальне управління, а створення команд всередині одного організму, які не конкурують, а створюють ефект синергії.

9. Зеленський — це сім'я. Це перервати інтерв'ю, тому що дзвонить мама. Це закоханий погляд в очі дружини при кожній зустрічі.

10. Зеленський — це Україна завтрашнього дня. Це свобода, креативність, самостійність, сміливість, честь.

Швидше за все ви такі ж, як і він, як і ми. Раз ви тут і завжди поруч. Спасибі."


Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з великого екрану: найважливіші заяви "слуги народу"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський відповів на найбільш гострі питання хейтеров: жорстке відеозвернення

Також Знай.ua" писав про те, що Астрологи розповіли, що чекає Зеленського після виборів: цього хоче сама доля