Лідеру радикальної партії Олегу Ляшку не вдалося приховати від журналістів свій елітний особняк, вартість якого, як виявилося, складає цілих 15 мільйонів гривень, про що повідомляє Politeka з посиланням на один із недавніх сюжетів телеканалу ТСН.

При цьому сам Ляшко переконує, що він орендував будинок і лише нещодавно викупив разом із землею. Престижна нерухомість розташована в елітному селищі під Києвом поблизу Старообухівської траси.

Скріншот з відео

На відео продемонстровано, що на ділянці, обсяг якого становить майже 6 тисяч кв м знаходяться два гаража на два автомобілі по обидва боки будинку. Сама будівля виглядає трохи незвично: приміщення з різною кількістю поверхів і з відкритими терасами вибудовуються в струнку лінію і неможливо зрозуміти, чи поєднані вони між собою чи ні.

Споруди оточені соснами, серед яких можна розгледіти дитячий ігровий майданчик з батутом і майданчик для шашлику, а на задньому дворику розташовані шезлонги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот з відео

Відео на YouTube в короткі терміни зібрало величезну кількість переглядів і безліч коментарів українців: "Він вам не Ляшко", "насосала скотиняка , сракою своєю наскакала", "красти воно ж легше, ніж працювати. ось і висновок", "По очах видно — хто з них лукавить. Я вірю Холодницкому. Ляшко, ти чувак яскравий але ти трохи всрався", "Ха — три виїзди!:))) А "скотиняка" таки передбачлива:)))))", "Працює Олежка на Україну так що аж стегна мокрі))", "злодій повинен сидіти у в'язниці".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий гуморист Євген Кошовий висміяв Олега Ляшка, який на своєму виступі раптом вирішив станцювати з невідомою жінкою. З цього приводу комік заявив: "Мабуть, на думку радикала, хто бабусю танцює — за того вона й голосує".

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти підготували рейтинг найбагатших чиновників, які балотуються в президенти нашої країни. Як стало відомо, в топ-3 потрапили Ляшко, Тимошенко і Мураєв, чиї багатства якомусь логічному поясненню не піддаються.

Також "Знай.uа" писав, що раніше українці обурилися зрадницьким вчинком брата Олега Ляшка, який переметнувся на бік путінських окупантів на Донбасі.