Президент України Петро Порошенко і лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, які беруть участь у президентській гонці і займають не останні місця в рейтингу, мають найнижчий рівень довіри серед усіх кандидатів на посаду нового глави держави. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг», передає Хвиля.

Отже, Петру Порошенку не довіряє 69% опитаних респондентів. У той же час Олегу Ляшку не довіряє 71% українців, які взяли участь у соцопитуванні.

Варто відзначити, що лідирують у рейтингу довіри український шоумен Володимир Зеленський та глава «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Вони користуються найвищим рівнем довіри громадян серед кандидатів у президенти.

Рівень довіри Володимира Зеленського становить 43%. При цьому Юлії Тимошенко довіряє 28% опитаних українців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відомо, що це соцопитування проводилося з 1 по 7 березня 2019 року.

Раніше повідомлялося про те, що Володимир Зеленський вже тривалий час очолює різні соціологічні рейтинги і впевнено зберігає відрив від інших кандидатів на пост глави держави. Політичний експерт заявив, що успіх Зеленського показує ставлення українців до політики в цілому.

Політичний експерт Олексій Арестович зазначив, результати соцопитувань свідчать про те, що люди в Україні продовжують сприймати політику, як телешоу

Нагадаємо, що близько 83% українців готові взяти участь в виборах президента 31 березня 2019 року. Про це свідчить опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведений 1-7 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, лідер парламентської фракції "Батьківщина" і кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вимагає від чинного глави Української держави Петра Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів на пост президента України.

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали свіжі результати соціологічного опитування щодо актуальних рейтингів кандидатів у президенти України. Дослідження свідчить, що кандидат у президенти Володимир Зеленський займає перше місце з 32,9% підтримки серед населення.