Президент України Петро Порошенко не зможе спокійно прийняти результати голосування, якщо вони виявляться не на його користь.

Про це телеведучий Ігор Лесев розповів в програмі "Не добрий вечір", пише Рoliteka.

На тлі протистояння з Нацдружинами у чинного президента Петра Порошенка з’явився привід для занепокоєння. На думку аналітика, глава держави опинився перед справжньою дилемою.

“Порошенко не може посадити свого відданого і дуже злодійкуватого дружбана. Тому що тоді побіжать всі. Весь картковий будиночок, побудований на корупції, почне сипатися. Тоді передвиборче гасло президента “Кандидатів багато, президент – один” втілиться буквально. Порошенко точно залишиться один. Але і не реагувати на те, як його оточення мародерствує в країні, це шлях до повільної смерті”, – підкреслив Ігор Лесев.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ведучий шоу “Не добрий вечір” чекає страшних наслідків незабаром після виборів. Адже Петро Порошенко не та людина, яка залишить політичну боротьбу без бою. Ймовірно, президент нікуди не втече і спробує відстояти своє право на владу.

“Через три тижні відбудеться розв’язка. Ось тут і криється найстрашніше. Ми маємо справу з президентом, який не може прийняти поразку. Для нього це шлях персональної відповідальності. Також це буде лихо для всіх, хто годується з цієї корупційної системи. У цих людей є влада, гроші і зброю. влада вони віддавати в чесній боротьбі не хочуть. За гроші готові придушити будь-кого. А ось зброю проти своїх опонентів готові застосувати легко “, – повідомив Ігор Лесев.

Нагадаємо, у Житомирі зірвали агітаційний мітинг кандидата в президенти України і чинного глави держави Петра Порошенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер парламентської фракції "Батьківщина" та кандидат у президенти України Юлія Тимошенко вимагає чинного глави Української держави Петра Порошенка зняти свою кандидатуру з виборів на пост президента України.

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький на прес-конференції в Києві заявив, що не хоче протистояння з поліцією або Національною гвардією.