Український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський на зустрічі з журналістами розповів про труднощі, з якими він зіткнувся після того, як розпочав свою передвиборчу кампанію. Про це йдеться в повідомленні на сторінці команди коміка у соцмережі Instagram.

На питання про те, що зараз кандидату в президенти дається найважче, актор заявив: "Все! Мені дуже складно боротися з брудом. Морально це виснажує. Але з іншого боку, я стаю спокійнішим. І після цієї боротьби, я хочу залишитися людиною. Для мене це важливо!".

Варто відзначити, що в коментарях велика кількість підписників підтримала Зеленського:

"Він не обдурить Віримо тобі....стільки людей сподівається на тебе Будь сильним, мудрим, улюбленим у своїй країні Все збудеться", - написали під відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Я за вас, бажаю перемоги і пора наводити порядок в країні.Вірю і ми вам допоможемо", - написала Оксана.

"Володимир дай бог щоб ви пройшли і перемогли! Зараз зіткнулася з нашою медициною. Боже де можна взяти стільки грошей, щоб оплачувати всі діагностики та ліки?", - поскаржилися під відео.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський зустрівся з лідерами ринку IT в країні. Разом вони обговорили ряд питань, а Зеленський у свою чергу зробив важливу заяву. Експерти відзначили, що сфера IT в Україні розвинена, але залишається ряд важливих проблем.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, які беруть участь у президентській гонці і займають не останні місця в рейтингу, мають найнижчий рівень довіри серед усіх кандидатів на посаду нового глави держави.

Як повідомляв портал Знай.uа, на фестивалі гумору "Ліга сміху" виступив Ігор Ласточкін разом зі своєю командою. В одному з номерів артисти продемонстрували, як новорічна заяву кандидата у президенти Володимира Зеленського вплинула на Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що кандидат від "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко готовий поборотися за рейтинги на виборах президента України.