Ми вже не раз писали про сумочки, якими хизуються жінки-політики у Верховній Раді. Найдорожчою виявилася сумка члена «Батьківщини» Олександри Кужель, яка коштувала більше 65 тис. доларів. Також ми писали і про менш дорогі аксесуари, з якими ми помічали народних депутатів.

Щоб ніхто не здогадався

Може бути, саме через такий великий інтерес до різних брендових речей наших парламентаріїв, вони вирішили убезпечити себе від настирливих журналістів і фотографів. Кореспондент Знай.ua на цьому пленарному тижні в кулуарах зустрів другого віце-спікера ВР Оксану Сироїд з брендовою сумочкою в руках.

Також Оксана Сироїд любить різні прикраси на шию

Але коли ми постаралися дізнатися, яку ж фірму обрала помічниця Андрія Парубія, виявилося, що назва бренду затерта.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лайфхак, як заховати назву бренду

Цілком можливо, що напис стерся в силу часу. Але в це важко віриться, як же довго і неакуратно потрібно носити сумку, щоб напис так стерся. Швидше за все, це було зроблено спеціально, щоб фірма залишилася в секреті.

«Сумочка не виглядає дорогою. Це не ТОП-бренд», - в один голос нам сказали і дизайнер Ксенія Весніна і телеведуча-модниця Світлана Вольнова.

Тому залишається два варіанти: або сумочка, так дорога, що Сироїд вирішила не афішувати назву бренду, або дійсно, така дешева, що вона також вирішили не давати цьому розголос.

Зміїна тема

Також ми зустріли в кулуарах і нардепа від «Самопомочі» Ганну Романову. Раніше ми вже писали про її сумочки, при цьому варто відзначити, вона ніколи не робила вибір у сторону дорогих і відомих брендів, вибираючи собі аксесуари простіше.

Але в цей раз вона була з досить дорогою сумочкою зі зміїної шкіри. Як нам розповіли експерти, це шкіра пітона.

Ганна Романова вибрала собі сумочку під плаття

«Досить дорога сумка, але бренд не визначити, - сказали дизайнери Знай.ua. - Це може бути щось з численних і маловідомих італійських брендів, які не менш гарні, ніж популярні. Ціна може скакати від 500 до 30000 доларів».

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.