Члени партії "Національний корпус" влаштували 13 березня акцію в Чернігові, куди прибув президент Петро Порошенко. Це вже третя поїздка президента, де Порошенка переслідують активісти Нацкорпуса.

Нацкорпус зібрав своїх однодумців біля Катерининської церкви, де відбувся виступ Порошенка, щоб задати йому все ті ж "незручні" запитання. Активісти знову вимагають покарати учасників корупційних угод в "Укроборонпрому" і звітувати про хід розслідування кримінальних справ.

Учасники акції скандують "Свинарчук за ґрати!", "Де відрубані руки?" і "Слава Україні!"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Головна вимога активістів - заарештувати звільненого з посади заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина, які, згідно з журналістським розслідуванням, мають пряме відношення до розкрадання в "оборонці".

Зазначимо, що поїздка до Чернігова не анонсувалася на сайті президента. Але місцеві ЗМІ повідомили, що він візьме участь в Раді регіонального розвитку.

Після офіціозу президент виступив на сцені біля Катерининської церкви. Відео виступу Порошенка з'явилося на його Facebook-сторінці.

Слід зазначити, що президент прийшов до місця виступу повз "Нацкорпус" під вигуки: "Ганьба!" і відмовився відповідати на запитання учасників акції.

"Ви бачите, як президента приймають? Сором вам!", - вигукнув у відповідь активістам Порошенко.

За даними місцевого видання "Високий вал", у центрі Чернігова чергує багато поліції. До церкви людей пропускають лише через металошукач.

В очікуванні президента біля філармонії знепритомнів літній чоловік. Він впав на асфальт і вдарився головою. Чоловіка швидко підняли і надали йому медичну допомогу.

Нагадаємо, глава "Нацкорпусу" поставив Порошенку жорсткий ультиматум: до суботи, 16 березня, заарештувати всіх відповідальних за корупцію в "Укроборонпромі"

Як повідомляв портал Знай.ua, Аваков пообіцяв жорстко покарати за "хардкор" на мітингу проти Порошенка.

Також Знай.ua писав, лідер Нацкорпуса шокував заявою про можливі провокації