Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд вивчить пропозицію Нафтогазу щодо продовження повноважень Андрія Коболєва до 22 березня 2020.

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, Гройсман відзначив, що уряд отримав від державної компанії оновлену пропозицію щодо продовження контракту чинному керівнику Андрію Коболєву. Він також додав, що рішення вже обговорюється.

"Що стосується наглядової ради. Він вніс пропозицію підписати новий контракт на нових умовах, які досить близькі до того, що я вимагав. Це одне з перших адекватних пропозицій, які отримав уряд від наглядової ради. Будемо це проговорювати для фіналізації рішень", - сказав В.Гройсман журналістам в ході робочої поїздки до Харкова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того Гройсман відреагував на пропозицію Нафтогазу не збільшувати ціну на блакитне топливо, зазначивши, що уряд ще задового до пропозиції обмежив вартість.

"Якщо Нафтогаз зможе продавати дешевше - я це підтримую. Якщо вони це зроблять, я це підтримую, і вперед. Але в пропозиції Нафтогазу може бути пастка. Вони пропонують скасувати обмеження ціни. І якщо ми скасуємо обмеження, завтра вони прийдуть і скажуть, що ціна зросла і має бути (для споживачів - ІФ) 10 або 11 грн. Я цього допустити не можу. У нас встановлена ​​межа - 8,55", - додав він.

Разом з тим варто відзначити, що відомий блогер Михайло Шнайдер обурився заробітною платою Коболєва, яку йому ініціювала платити влада.

Всё это было бы Смешно, когда бы не было так Грустно... Оказывается громкие заявления Гройсмана о проведении конкурса на...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 12 maart 2019

"Виявляється гучні заяви Гройсмана про проведення конкурсу на посаду глави "Нафтогазу" виявилися лише струсом повітря. Коболєв нікуди йти не Збирається. Мало того, наглядова рада Компанії вже затвердила йому новий розмір заробітної Плати. А тепер Увага. Згідно з умовами контракту, Андрійко буде отримувати більше 342 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ В РІК. Це майже МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ в День..." - пише блогер.

Ну, ясна річ, дорогі машині самі себе не куплять, а вишукана їжа сама себе не з'їсть. І наплювати на ті багатодітні сім]ї, що потребують допомоги або на тих пенсіонерів,що ледве зводять кінці з кінцями.

Нагадаємо, олігарх Коболєв залізе до наших кишень вже навесні.

Як повідомляв "Знай.ua", Ігор Лесєв назвав справжню зарплату Коболєва.

Також "Знай.ua" писав, що "Нафтогаз" нарешті склав ціну Коболєву.

Бажання Гройсмана зменшити зарплати керівництву "Нафтогазу" загрожує міжнародним скандалом